Oferă Micuțului Tău O Jucărie Educațională 💚
Oferă Micuțului Tău O Jucărie Educațională 💚
Siguranta scaunelor auto

Siguranta scaunelor auto

Siguranta scaunelor auto
Au existat voci care au pus la indoiala eficacitatea scaunelor auto in ceea ce priveste salvarea vietii copiilor. Sunt legitime aceste indoieli?
Desi in ultimii 15 ani s-a tot dezbatut cu privire la eficacitatea generala a scaunelor auto pentru copii, niciunul dintre argumente nu a privit utilizarea acestuia in primul an de viata al copilului. Nu exista contraargumente credibile impotriva asezarii copilului in scaunul auto, orientat spre spatele masinii. Tinerea copilului in poala cand sunteti in masina sau punerea bebelusului intr-un scaun auto orientat in fata sunt periculoare; fixarea bebelusului intr-un scaun pentru sugari orientat spre spate ii poate salva viata.
Un studiu recent a analizat 291 de familii la iesirea din maternitate si a constatat ca 95% dintre scaunele auto pentru copii au fost utilizate necorespunzator, fie in ceea ce priveste pozitionare, fie instalarea.
Ca parinti, preocuparea voastra principala este sa garantati siguranta copilului vostru. Pozitionarea copilului in scaunul auto de fiecare data cand se afla intr-ul vehicul este responsabilitatea voastra legala. Aveti grija, de asemenea, sa instalati corect scaunul auto si sa pozitionati copilul corect, respectand toate instructiunile, pentru a-i asigura cel mai mare grad de protectie.
Cat de sigur este sa folositi pudra de talc.
Igiena excesiva sau expunere la germeni?